De Mediatuin

Manouk Brouwer en Gerdo Vlastuin zijn sinds 2018 lid van de BSW en als we kunnen dan gaan we ook eigenlijk altijd naar de activiteiten die georganiseerd worden.

We vinden het leuk om met andere ondernemers in contact te komen en van andere ondernemers te horen waar zij mee bezig zijn en hoe zij dingen aanpakken.

Daarnaast vinden wij het leuk om bij andere bedrijven een kijkje in de keuken te nemen en dat doen we dan ook tijdens de bedrijfsbezoeken. Het is leuk en vaak gezellig en door bij de BSW betrokken te zijn weten we wat er speelt in onze regio.”

Methorst Projecten B.V.

“Wij zijn lid geworden van de BSW, omdat we graag in contact willen komen met andere ondernemers en omdat we graag op de hoogte willen blijven van alles wat er speelt in Scherpenzeel, Woudenberg en in de regio”, vertelt Erik Wildeman.

Methorst Projecten B.V. is een jong bedrijf dat sinds 2008 bestaat en dat de afgelopen jaren flink is gegroeid. “We hebben zo’n 40 mensen in dienst en we werken met 14 zuigauto’s in Nederland en België”.

Van Krimpen-Statema uitvaartzorg

De uitvaartbranche is best een gesloten branche en doet niet veel aan netwerken. Het is daarom fijn om juist op een ongedwongen manier elkaar te leren kennen en bij elkaar in de keuken te kijken. Zo leer je niet alleen het bedrijf kennen maar ook de persoon achter het bedrijf. Woudenberg en Scherpenzeel hebben veel kleine en grote bedrijven en elke keer is het weer een verrassing hoe divers de bedrijven zijn.