Dick Veldhuizen neemt afscheid

Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg (BSW) is meer dan een halve eeuw geleden opgericht als belangenbehartiger voor ondernemers. Belangen behartigen, dat is precies waarin Dick Veldhuizen zich heeft bewezen en dat in de rol van een zeer actieve voorzitter. Dick heeft zich dan ook met veel passie ingezet. Nadat hij zijn varkenshouderij heeft overgedragen aan zijn zoon, stelde hij zijn kostbare tijd beschikbaar voor de BSW. Zo onderhield hij de contacten bij de Federatie van Ondernemerskringen in de Valleiregio evenals de Federatie van Bedrijvenkringen Regio Amersfoort. Hij heeft zich ingezet voor glasvezel, wat er uiteindelijk ook is gekomen, hij hield zich bezig met de uitbreiding van nieuwe bedrijventerreinen, energietransitie en daarnaast was ook betrokken bij de start van het duurzaam overleg van de Gemeente Woudenberg. Kortom, BSW kijkt met dankbaarheid terug op het voorzitterschap van Dick van Veldhuizen.

Na vier jaar energieke inzet voor Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg neemt Dick Veldhuizen, op de algemene ledenvergadering van donderdag 7 oktober, afscheid.

Nieuwe voorzitter

Uiteraard heeft Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg ook een nieuwe voorzitter aangesteld, Sjoukje van Krimpen van Van Krimpen-Statema uitvaartzorg. Na een paar maanden ‘meelopen’ hoopt Sjoukje de behoeftes van de ondernemers nog meer inzichtelijk te krijgen. Met haar afsluitende woorden ‘Wij behartigen jullie belangen, wij zijn er voor jullie’ is de juiste toon gezet.