Ondernemersdebat Woudenberg

Op woensdag 23 februari a.s. van 19.00 tot 21.30 uur gaan lokale ondernemers en politieke partijen in Woudenberg met elkaar in debat in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Op basis van prikkelende stellingen volgt het debat, verdeelt over drie themarondes. Ook de aanwezigen in de zaal kunnen meedoen met de discussie. Alle ondernemers en leden van de lokale politieke partijen zijn welkom om mee te praten. Het belooft een interactieve en boeiende avond te worden bij horecaondernemer Schimmel 1885 in Woudenberg.

Onderwerpen

Het dorpscentrum & horeca:
Welke ontwikkelingen en kansen zien we voor ons dorp? Waar zijn we nu trots op en wat missen we nog? En wat kan beter?

Het buitengebied van Woudenberg en zijn agrariërs.
Hoe zien we die toekomst nu de landelijke regels rondom stikstof aanscherpen? Wat hoort bij ons Woudenbergse-DNA en hoe kunnen we die kwaliteiten borgen?

Ondernemen in het algemeen.
Denk hierbij aan de ontwikkelingen rondom het Woudenbergse bedrijventerreinen en de ruimte om te ondernemen an sich. Wat heeft Woudenberg nodig om toekomstbestendig te zijn? En wat is nu belangrijk?

Gastspreker

Gastspreker deze avond is Erik van Donselaar: entrepreneur & ondernemer en gevestigd op het bedrijventerrein in Woudenberg met zijn bedrijf Donselaar Tenten. Hij is inmiddels eigenaar van diverse bedrijven en heeft ruim 50 mensen in vaste dienst. Met plezier deelt hij deze avond zijn ervaringen met collega-ondernemers in Woudenberg.

Programma

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een leuk interactief programma waarbij we prikkelende stellingen gaan neerleggen. Deze worden in nauwe samenwerking met de BSW en DES, LTO opgesteld.

Initiatiefnemer VVD Woudenberg hoopt een mooie opkomst deze avond. Heeft u vragen of opmerkingen over het ondernemersdebat dan kunt u mailen met vvdwoudenberg@gmail.com.