Nieuws

Zomerwerkzaamheden A12

De A12/A50 tussen knooppunt Waterberg en knooppunt Grijsoord in de richting Utrecht is afgesloten van vrijdagavond 27 juli 21.00 uur tot en met zondag 5 augustus 23.59 uur. Rijkswaterstaat voert dan groot onderhoud uit aan deze weg. Deze afsluiting brengt verkeershinder met zich mee. Wellicht bent u hiervan al op de hoogte.

Gezien het feit dat deze afsluiting groot effect heeft maken we er ook een nieuwitem van. Ook al is uw bedrijf / organisatie gelegen op grote afstand van dit wegvak of is uw organisatie juist in de directe omgeving van dit wegvak gesitueerd, in beide gevallen staat uw bereikbaarheid gedurende deze meerdaagse afsluiting onder druk. Uw bezoekers, klanten, medewerkers en/of leveranciers zullen er wellicht langer over doen om bij u te komen. Uit ervaring weten we dat als weggebruikers dit van tevoren weten en er rekening mee houden, de hinder zo beperkt mogelijk blijft.

Wij doen er alles aan om de hinder te beperken. In uw belang stellen we u hiervan op de hoogte en vragen, voor zover aan de orde, uw medewerking. Mocht u aanvullende informatie willen of vragen hebben, kijk dan op onze website rijkswaterstaat.nl/grootonderhoudoostnl. Klik hier voor het factsheet met specifieke regionale adviesroutes. Ook kunt u een bericht sturen naar volgend mailadres IGO-A12Arnhem@rws.nl.

Laatst verschenen items


B2B event - het programma

B2B event! Business 2 business. Buurman tot buurman / buurvrouw. Hét gezamelijke event met de...

Lees meer >>

Save the date - do 31 oktober

B2B event?! Ja. Gewoon even van buurman tot buurman/ vrouw. Ofwel business 2 business. Een geza...

Lees meer >>

Welkom bij BSW

Voor iedereen die ondernemers is en/of werkt in de regio Scherpenzeel / Woudenberg. Wij nodigen...

Lees meer >>