Nieuws

Netwerkbijeenkomst op do 9 juni

Masterclass ‘Progressiegericht werken als ondernemer‘ en Live cooking walking dinner. Een leerzame en unieke netwerkavond speciaal voor u als ondernemer van Woudenberg en omstreken. In navolging op het succes van voorgaande jaren organiseren wij ook dit jaar weer de Ondernemers Netwerkavond. 

Onder het genot van heerlijke gerechten in de vorm van een Live cooking walking dinner kunt u nader kennismaken met gelijkgestemde ondernemers, starters en investeerders uit de regio Woudenberg. De praktische Ondernemers Masterclass met als onderwerp ‘Progressiegericht werken voor ondernemers’ is direct toepasbaar in de praktijk en kan u ondersteunen in het dagelijks besturen van uw bedrijf.

Ondernemers Masterclass
Tijdens de Masterclass geeft Arno van der Lee van Audenda - Coaching & Leiderschap in de Masterclass ‘Progressiegericht werken als ondernemer’ de praktische kanten van de zogeheten progressiegerichte aanpak weer. De progressiegerichte aanpak is een verbeterbenadering die zich kort samengevat richt op ‘doen wat werkt’. Het is een pragmatische en stimulerende manier om progressie (vooruitgang) te bereiken in dat wat voor u als ondernemer waardevol is. De Masterclass is zowel theoretisch als praktisch, waardoor u de inhoud gelijk de volgende dag kunt toepassen in bijv. uw commerciële plannen of functioneringsgesprekken. Meer informatie: www.audendacoaching.nl

Datum: donderdag 9 juni 2016
Aanvang: 17:45 uur, Dwarsweg 4 in Maarn. Kosten: € 55,00 p.p. waarvan min. € 25,00 voor het goede doel.

Aanmelding/informatie:
Annita van Elst - M 06 51 80 37 35 / Hilde van den Born - M 06 11 81 41 63 of per mail: netwerk.woudenberg@gmail.com.

Laatst verschenen items


Welkom bij BSW

Voor iedereen die ondernemers is en/of werkt in de regio Scherpenzeel / Woudenberg. Wij nodigen...

Lees meer >>

Vaktour - 13 juni 2019

Ben je tussen de 14 jaar en 24 jaar? En ben jij je aan het oriënteren op je loopbaan? Sta je v...

Lees meer >>

Persbericht - BSW nodigt potentiele leden en Bas Nijhuis uit

Op woensdagavond 29 mei deelt de wereldberoemde scheidsrechter, Bas Nijhuis met veel enthousia...

Lees meer >>