Nieuws

Herstart zakelijk glasvezel initiatief Woudenberg

Vorig jaar zijn we gestart met het initiëren van glasvezel op diverse bedrijventerreinen in Woudenberg. Helaas is destijds de drempel niet behaald en heeft het project geen doorgang kunnen vinden.

Renswoude voor de zomer glasvezel
Buurgemeente Renswoude ontving voldoende aanmeldingen. Hier wordt binnenkort begonnen met de graafwerkzaamheden en aanleg van een glasvezelnetwerk. Het zou zonde zijn als Woudenberg hierin achterblijft.

Eén laatste kans
Daarom zijn wij met zowel de gemeente Woudenberg, De Federatie Ondernemerskringen Valleiregio en ondernemer Bart Mol van firma Ferdinand Zandbergen tot de conclusie gekomen dat wij ons nog eenmaal inzetten voor een zakelijk glasvezelnetwerk in uw gemeente.

Prijzen verlaagd en lagere drempel
Om u een gunstig aanbod te bieden zijn wij opnieuw om de tafel gegaan met glasvezelleveranciers. Door een verlaging in de prijzen en een verlaging in het benodigde aantal intentieverklaringen (van 15 naar 10) hopen wij u te overtuigen. Bij een minimum van 10 participanten (aansluitingen) zal glasvezel in 2016 beschikbaar worden voor de ondernemers.

Deadline
Tot 1 april 2016 bieden wij u de mogelijkheid om in te schrijven op het glasvezelnetwerk voor Woudenberg (Stationsweg/Parallelweg/De Nort). Dit is de uiterste sluitingsdatum. Kunnen wij op u rekenen? Meld u aan via de intentieverklaring en wij zorgen voor een toekomstvast netwerk voor zakelijk Woudenberg. Verder vragen kunt u richten aan Marien van SPEYK.

Laatst verschenen items


Welkom bij BSW

Voor iedereen die ondernemers is en/of werkt in de regio Scherpenzeel / Woudenberg. Wij nodigen...

Lees meer >>

Vaktour - 13 juni 2019

Ben je tussen de 14 jaar en 24 jaar? En ben jij je aan het oriënteren op je loopbaan? Sta je v...

Lees meer >>

Persbericht - BSW nodigt potentiele leden en Bas Nijhuis uit

Op woensdagavond 29 mei deelt de wereldberoemde scheidsrechter, Bas Nijhuis met veel enthousia...

Lees meer >>