Nieuws

Welkom bij BSW

Voor iedereen die ondernemers is en/of werkt in de regio Scherpenzeel / Woudenberg. Wij nodigen u van harte uit om (geheel vrijblijvend) aan te sluiten bij een van onze bijeenkomsten.

Wie BSW is? 
Bovenal een actieve vereniging voor en door ondernemers, gevestigd en/of werkend in Scherpenzeel/Woudenberg (uitgezonderd detailhandel). Wij organiseren ieder jaar minstens 5 bijeenkomsten, namelijk;
-  De ledenvergadering: de eerste ontmoeting van het jaar, die we interessant maken door een spreken uit te nodigen.  
-  Twee bedrijfsbezoeken: het kijkje 'achter de schermen'.  
-  Het golf event: dit was in eerste instantie een eenmalig event maar.... gezien de hoge opkomst en het enthousiasme is inmiddels een jaarlijks terugkerend uitje geworden. 
-  De kerstborrel: die laten we natuurlijk niet voorbij gaan.

De leden van BSW?  
Om er slechts een aantal te noemen: leden uit de transportsector, autobedrijven, maar ook uit de wereld van communicatie, bouw, bankwezen, accountancy, installateurs, makelaardij... In ieder geval varieert het van de zzp'ers tot en met grote internationale bedrijven. En om precies te zijn, op dit moment zijn er 86 ondernemers lid. De gemiddelde opkomst per avond komt uit op zo'n 30 à 35 leden.     

Belangenvereniging  
Met enige regelmaat zitten we om de tafel met beide gemeentes, Scherpenzeel en Woudenbergmaar ook met Federatie Ondernemerskringen Valleiregio (FOV) en Federatie van Bedrijvenkringen regio Amersfoort. Dit is een samenwerkingsverband van netwerken zoals de BSW. Er wordt bedrijfsmatig meegewerkt en -denken over projecten en processen die in regionaal economisch opzicht actueel zijn.     
 
De kosten  
Slechts 195 euro per jaar. En dat voor minstens 5 leuke avonden je zelf bepaalt wat je eruit haalt. Lid worden? Neem contact met ons op.

Laatst verschenen items


Maatregelen / regelingen Corona-virus Inbox

Door het Corona-virus en de getroffen maatregelen van de regering zijn het bijzondere tijden! I...

Lees meer >>

Agenda 2020

We hebben weer een leuke agenda voor 2020 samengesteld. Meer informatie over de eerste bijeenko...

Lees meer >>

B2B event - het programma

31 oktober 2019 - B2B event! Business 2 business. Buurman tot buurman / buurvrouw. Hét gezame...

Lees meer >>