Nieuws

Uitnodiging bedrijvenbezoek 14 juni 2016

Graag nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek op 14 juni 2016 bij Veros Metaalwerken B.V. We worden daar verwelkomd door Oscar Franzel, directeur eigenaar van Veros Metaalwerken.

Oscar geeft ons tijdens dit bedrijfsbezoek een rondleiding én uitleg over hun bedrijfsvisie: wat is het belang van doorlopende investering in medewerkers, machinepark en kwaliteit? Hoe zorgen ze er met een goed georganiseerd bedrijfsbureau voor dat ze uiteenlopende klanten met zowel enkelstuks producties als doorlopende opdrachten kunnen ontzorgen? Kom kijken en luisteren!

Natuurlijk is dit ook weer een mooie gelegenheid om bij te praten met collega-leden en te netwerken. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte uitgenodigd op dinsdag 14 juni a.s. om 17:00 bij:

Veros Metaalwerken BV
Glashorst 122, Scherpenzeel

Graag ontvangen we uw aanmelding voor dit bedrijfsbezoek. Stuur een mail naar info@bedrijvenkringsw.nl en laat weten dat u erbij bent. In verband met het verzorgen van de catering ontvangen we uw inschrijving graag uiterlijk vrijdag 10 juni a.s.

Tot ziens op de eerstvolgende ledenbijeenkomst van BSW!

Laatst verschenen items


De eerste BSW-bijeenkomst van 2020

Op donderdag 24 september jl. mochten de leden van BSW deelnemen aan de eerste bijeenkomst van ...

Lees meer >>

Maatregelen / regelingen Corona-virus Inbox

Door het Corona-virus en de getroffen maatregelen van de regering zijn het bijzondere tijden! I...

Lees meer >>

Agenda 2020

We hebben weer een leuke agenda voor 2020 samengesteld. Meer informatie over de eerste bijeenko...

Lees meer >>