Nieuws

Uitnoding 1 september - speed daten met ondernemers

De vakantie is in zicht of misschien al begonnen. Graag nodigen wij jullie alvast uit voor een heel bijzondere bijeenkomst, anders dan jullie gewend zijn.

Wanneer
Donderdag 1 september 2016, aanvang 17.00 uur

Waar
Landgoed Vinkendam Ringelpoel 7 Woudenberg

Waarom
Uit automatisme lopen we bij iedere bijeenkomst naar dezelfde mensen. Toch een gemiste kans. Het doel is meer van elkaar te weten te komen. Wellicht dat dit een begin is om elkaar (nog) beter te leren kennen. En natuurlijk breken wij graag het spreekwoordelijke ijs.

Wat gaan we doen
We gaan speed daten….. Speed daten met ondernemers over het ondernemen. Het moment om alle ondernemers één op één te spreken en antwoord te krijgen op interessante vragen, die vooraf bepaald zijn.

Aansluitend steken we de BBQ aan. Je kunt ook de green egg proberen. Genietend van heerlijk eten, een drankje en natuurlijk muziek, kunnen we onze kennismaking in een ontspannen sfeer voortzetten. In verband met de planning ontvangen wij graag vòòr 1 augustus jullie aanmelding. Nog makkelijker: stuur nu een mail terug en laat ons weten dat je erbij bent. Wij kijken ernaar uit en rekenen op jullie komst. Fijne vakantie en tot 1 september.

Laatst verschenen items


De eerste BSW-bijeenkomst van 2020

Op donderdag 24 september jl. mochten de leden van BSW deelnemen aan de eerste bijeenkomst van ...

Lees meer >>

Maatregelen / regelingen Corona-virus Inbox

Door het Corona-virus en de getroffen maatregelen van de regering zijn het bijzondere tijden! I...

Lees meer >>

Agenda 2020

We hebben weer een leuke agenda voor 2020 samengesteld. Meer informatie over de eerste bijeenko...

Lees meer >>