Nieuws

Persbericht - BSW nodigt potentiele leden en Bas Nijhuis uit

Op woensdagavond 29 mei deelt de wereldberoemde scheidsrechter, Bas Nijhuis met veel enthousiasme zijn ervaringen met de ondernemers van BSW (bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg). Deze avond is ook bedoeld om leden te werven. BSW heeft al een aantal weken geleden op een ludieke manier deze gelegenheid gepresenteerd. Alle potentiële leden hebben namelijk een gele kaart ontvangen. Een waarschuwing voor weliswaar een aangename kennismaking met BSW én met Bas Nijhuis! 
 
Wie BSW is? 
Bovenal een actieve vereniging voor en door ondernemers, gevestigd en/of werkend in Scherpenzeel/Woudenberg (uitgezonderd detailhandel). Per jaar organiseren ze 5 bijeenkomsten, namelijk: 
-  De ledenvergadering: de eerste ontmoeting van het jaar, die ze net zoals dit jaar interessant maken door een spreker uit te nodigen.  
-  Twee bedrijfsbezoeken: zie het als een kijkje 'achter de schermen'.  
-  Het golf event: nadat ze eenmalig dit evenement georganiseerd hadden en het resulteerde in een hoge opkomst en veel enthousiasme, is het een jaarlijks terugkerend uitje geworden. 
-  De kerstborrel: uiteraard laat ook BSW de kerstborrel niet voorbij gaan.
 
Soms voegen ze een extra evenement toe. Zo zijn ze bijvoorbeeld ook dit jaar bezig met iets leuks. Voor wie zich aanmeldt als lid, ontvangt binnenkort meer informatie hierover.
 
De leden van BSW?  
Om er slechts een aantal te noemen: leden uit de transportsector, autobedrijven, maar ook uit de wereld van communicatie, bouw, bankwezen, accountancy, installateurs, makelaardij... In ieder geval varieert het van de zzp'ers tot en met grote internationale bedrijven. En om precies te zijn, op dit moment zijn er 86 ondernemers lid. De gemiddelde opkomst per avond komt uit op zo'n 30 à 35 leden.     
Belangenvereniging  
Met enige regelmaat zit BSW om de tafel met gemeente Scherpenzeel en gemeente Woudenberg maar ook met Federatie Ondernemerskringen Valleiregio (FOV) en Federatie van Bedrijvenkringen regio Amersfoort. De federaties zijn een samenwerkingsverband van netwerken zoals de BSW die bedrijfsmatig meewerken en -denken over projecten en processen die in regionaal economisch opzicht actueel zijn.     
 
De kosten  
Slechts 195 euro per jaar. En dat voor minstens 5 leuke avonden waarin ondernemers zelf bepalen wat ze eruit willen halen. Lid worden? Stuur een mail, dan neemt BSW contact met u op en komen ze u persoonlijk bezoeken. Ze komen overigens niet met lege handen aan.  
 
Het programma voor woensdag 29 mei
19.30 uur  Inloop potentiële leden/introducees   
20.00 uur  Start avondprogramma door Bas Nijhuis        
In 2005 floot Bas Nijhuis zijn eerste wedstrijd in het betaalde voetbal. Sinds 2011 fluit hij ook in de Champions League en samen met scheidsrechter Björn Kuipers zit hij in de Elite Groep van de UEFA, een groep waarin de bond de beste scheidsrechters plaatst. Naast scheidsrechter is Bas ook ondernemer. Bas is in het bezit van twee bakkerijen. Maar ook voor die tijd was hij al ondernemer...        
 
21.15 uur  Borrel    
21.45 uur  Einde bijeenkomst         
Geen uitnodiging ontvangen en geïnteresseerd? Meld u gerust aan door een e-mail te sturen naar info@bedrijvenkringsw.nl. Wel een uitnodiging ontvangen en ook geïnteresseerd? Meld u aan! BSW ontmoet u graag. Locatie: Brasserie 1885 in Woudenberg.

Laatst verschenen items


De voorlopige planning voor 2021

Ondertussen is er nog geen zicht op live bijeenkomsten, maar wij hebben wel een tweetal - hele ...

Lees meer >>

De eerste BSW-bijeenkomst van 2020

Op donderdag 24 september jl. mochten de leden van BSW deelnemen aan de eerste bijeenkomst van ...

Lees meer >>

Maatregelen / regelingen Corona-virus Inbox

Door het Corona-virus en de getroffen maatregelen van de regering zijn het bijzondere tijden! I...

Lees meer >>