Nieuws

Netwerkbijeenkomst op do 9 juni

Masterclass ‘Progressiegericht werken als ondernemer‘ en Live cooking walking dinner. Een leerzame en unieke netwerkavond speciaal voor u als ondernemer van Woudenberg en omstreken. In navolging op het succes van voorgaande jaren organiseren wij ook dit jaar weer de Ondernemers Netwerkavond. 

Onder het genot van heerlijke gerechten in de vorm van een Live cooking walking dinner kunt u nader kennismaken met gelijkgestemde ondernemers, starters en investeerders uit de regio Woudenberg. De praktische Ondernemers Masterclass met als onderwerp ‘Progressiegericht werken voor ondernemers’ is direct toepasbaar in de praktijk en kan u ondersteunen in het dagelijks besturen van uw bedrijf.

Ondernemers Masterclass
Tijdens de Masterclass geeft Arno van der Lee van Audenda - Coaching & Leiderschap in de Masterclass ‘Progressiegericht werken als ondernemer’ de praktische kanten van de zogeheten progressiegerichte aanpak weer. De progressiegerichte aanpak is een verbeterbenadering die zich kort samengevat richt op ‘doen wat werkt’. Het is een pragmatische en stimulerende manier om progressie (vooruitgang) te bereiken in dat wat voor u als ondernemer waardevol is. De Masterclass is zowel theoretisch als praktisch, waardoor u de inhoud gelijk de volgende dag kunt toepassen in bijv. uw commerciële plannen of functioneringsgesprekken. Meer informatie: www.audendacoaching.nl

Datum: donderdag 9 juni 2016
Aanvang: 17:45 uur, Dwarsweg 4 in Maarn. Kosten: € 55,00 p.p. waarvan min. € 25,00 voor het goede doel.

Aanmelding/informatie:
Annita van Elst - M 06 51 80 37 35 / Hilde van den Born - M 06 11 81 41 63 of per mail: netwerk.woudenberg@gmail.com.

Laatst verschenen items


De eerste BSW-bijeenkomst van 2020

Op donderdag 24 september jl. mochten de leden van BSW deelnemen aan de eerste bijeenkomst van ...

Lees meer >>

Maatregelen / regelingen Corona-virus Inbox

Door het Corona-virus en de getroffen maatregelen van de regering zijn het bijzondere tijden! I...

Lees meer >>

Agenda 2020

We hebben weer een leuke agenda voor 2020 samengesteld. Meer informatie over de eerste bijeenko...

Lees meer >>