Nieuws

Maatregelen / regelingen Corona-virus Inbox

Door het Corona-virus en de getroffen maatregelen van de regering zijn het bijzondere tijden! Iedereen merkt het tijdens dagelijkse activiteiten en zijn/haar zorgen om de doelgroepen die verhoogde risico’s lopen. Ook vanuit ondernemersperspectief is het spannend: hoe lang gaat het duren, welke klap krijgt de economie en hoe houden we onze bedrijven en medewerkers vitaal?

We wensen u allemaal sterkte en veel energie om deze Corona-crisis goed door te komen. Het vergt veel aanpassing van u en uw medewerkers. Op https://www.vno-ncw.nl/corona en https://mkb.nl/corona kunt u overzichten vinden met nadere informatie voor bedrijven over het Coronavirus. Hier staat tevens een overzicht van de diverse regelingen. Op deze websites staan ook het telefoonnummer en de website van het landelijke Coronaloket van de KvK vermeld, waar ondernemers terecht kunnen met vragen over de regelingen.

Alle bijeenkomsten van de BSW - waaronder het bedrijfsbezoek, de Algemene Ledenvergadering en onze bestuursvergaderingen - worden voorlopig opgeschort. We gaan er vanuit dat u hiervoor begrip heeft. Omdat nog onbekend is hoe lang alle maatregelen gaan gelden, is het nu ook nog niet mogelijk om al nieuwe data te communiceren. Zodra mogelijk zullen we natuurlijk weer de plannen hervatten en u informeren over de BSW-activiteiten.

Deze week hebben ook de burgemeesters van Scherpenzeel en Woudenberg contact met ons bestuur opgenomen om te informeren naar eventuele problemen bij leden van de BSW. Wij hebben aangegeven dat elke ondernemer zo goed mogelijk op de nieuwe situatie probeert in te spelen. Mocht u in een positie verkeren, waarbij u mogelijk hulp van de gemeente kunt gebruiken, dan mag u dit melden.

We houden de ontwikkelingen natuurlijk op de hoogte en wensen u nogmaals sterkte in deze bijzondere ‘Coronatijd’.

Met vriendelijke groet,
Bestuur BSW

Laatst verschenen items


Maatregelen / regelingen Corona-virus Inbox

Door het Corona-virus en de getroffen maatregelen van de regering zijn het bijzondere tijden! I...

Lees meer >>

Agenda 2020

We hebben weer een leuke agenda voor 2020 samengesteld. Meer informatie over de eerste bijeenko...

Lees meer >>

B2B event - het programma

31 oktober 2019 - B2B event! Business 2 business. Buurman tot buurman / buurvrouw. Hét gezame...

Lees meer >>