Nieuws

Maatregelen / regelingen Corona-virus Inbox

Door het Corona-virus en de getroffen maatregelen van de regering zijn het bijzondere tijden! Iedereen merkt het tijdens dagelijkse activiteiten en zijn/haar zorgen om de doelgroepen die verhoogde risico’s lopen. Ook vanuit ondernemersperspectief is het spannend: hoe lang gaat het duren, welke klap krijgt de economie en hoe houden we onze bedrijven en medewerkers vitaal?

We wensen u allemaal sterkte en veel energie om deze Corona-crisis goed door te komen. Het vergt veel aanpassing van u en uw medewerkers. Op https://www.vno-ncw.nl/corona en https://mkb.nl/corona kunt u overzichten vinden met nadere informatie voor bedrijven over het Coronavirus. Hier staat tevens een overzicht van de diverse regelingen. Op deze websites staan ook het telefoonnummer en de website van het landelijke Coronaloket van de KvK vermeld, waar ondernemers terecht kunnen met vragen over de regelingen.

Alle bijeenkomsten van de BSW - waaronder het bedrijfsbezoek, de Algemene Ledenvergadering en onze bestuursvergaderingen - worden voorlopig opgeschort. We gaan er vanuit dat u hiervoor begrip heeft. Omdat nog onbekend is hoe lang alle maatregelen gaan gelden, is het nu ook nog niet mogelijk om al nieuwe data te communiceren. Zodra mogelijk zullen we natuurlijk weer de plannen hervatten en u informeren over de BSW-activiteiten.

Deze week hebben ook de burgemeesters van Scherpenzeel en Woudenberg contact met ons bestuur opgenomen om te informeren naar eventuele problemen bij leden van de BSW. Wij hebben aangegeven dat elke ondernemer zo goed mogelijk op de nieuwe situatie probeert in te spelen. Mocht u in een positie verkeren, waarbij u mogelijk hulp van de gemeente kunt gebruiken, dan mag u dit melden.

We houden de ontwikkelingen natuurlijk op de hoogte en wensen u nogmaals sterkte in deze bijzondere ‘Coronatijd’.

Met vriendelijke groet,
Bestuur BSW

Laatst verschenen items


Voorzitter Dick Veldhuizen neemt afscheid van BSW

Na vier jaar energieke inzet voor Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg neemt Dick Veldhuizen,...

Lees meer >>

De voorlopige planning voor 2021

Ondertussen is er nog geen zicht op live bijeenkomsten, maar wij hebben wel een tweetal - hele ...

Lees meer >>

De eerste BSW-bijeenkomst van 2020

Op donderdag 24 september jl. mochten de leden van BSW deelnemen aan de eerste bijeenkomst van ...

Lees meer >>