Nieuws

De eerste BSW-bijeenkomst van 2020

Op donderdag 24 september jl. mochten de leden van BSW deelnemen aan de eerste bijeenkomst van 2020, de algemene ledenvergadering (ALV). Aansluitend stond er een diner en spreker Robert Doornbos op het programma. Echter stond de ALV eigenlijk al voor begin van het jaar gepland, tezamen met een aantal bedrijfsbezoeken, de jaarlijkse golfclinic op Anderstein, maar ook voor BSW verliep het jaar 2020 totaal anders.

Het was niet zomaar een ledenvergadering in hotel Schimmel. Behalve dat de anderhalve meter afstand regel de zaal nog mooier gevuld maakte, werd er ook afscheid genomen van de secretaris, Meeuwis Vaarkamp van Autoservice Scherpenzeel. Na maar liefst 7,5 jaar besloot hij het spreekwoordelijke stokje over te dragen. Uiteraard deed hij dat aan een echte Scherpenzeler. Gerdo Vlastuin is er namelijk geboren én getogen. Hij heeft zelfs zijn bedrijf de Mediatuin gevestigd in het volgens Meeuwis prachtige dorp. Meeuwis neemt hiermee dan ook waardig afscheid van zijn mede bestuursleden.
Verder kwam op de ALV duidelijk naar voren dat de BSW zich inzet voor meer ruimte voor bedrijven. In Scherpenzeel is er zicht op nieuw bedrijventerrein, in Woudenberg is dat er momenteel nog niet maar daar wordt uiteraard wel volop op ingezet. Het officiële gedeelte werd afgesloten met een diner. Toen de ex-formule 1 coureur en tegenwoordig F1-analist bij Ziggo Sport, Robert Doornbos gearriveerd was kregen de leden een kijkje in de snelle wereld van de autosport. Dat was dan ook te horen want het geluid ging regelmatig een standje harder. In zijn speach werd de link gemaakt naar innovatie, samenwerken, leiderschap en ondernemen. Een enthousiaste spreker die de avond afsloot met de woorden: “If things seem under control, you’re not going fast enough”.

Het was een ontzettende fijne en bovenal leuke avond met elkaar, aldus BSW. Er viel natuurlijk veel informatie met elkaar uit te wisselen want hoe onderneemt men in deze tijden?! Gelukkig was daar dan ook voldoende tijd voor. De volgende bijeenkomst staat gepland in december, de jaarlijkse kerstborrel. Of dat door kan gaan zal nog moeten blijken.

Laatst verschenen items


Voorzitter Dick Veldhuizen neemt afscheid van BSW

Na vier jaar energieke inzet voor Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg neemt Dick Veldhuizen,...

Lees meer >>

De voorlopige planning voor 2021

Ondertussen is er nog geen zicht op live bijeenkomsten, maar wij hebben wel een tweetal - hele ...

Lees meer >>

De eerste BSW-bijeenkomst van 2020

Op donderdag 24 september jl. mochten de leden van BSW deelnemen aan de eerste bijeenkomst van ...

Lees meer >>