Nieuws

De voorlopige planning voor 2021

Ondertussen is er nog geen zicht op live bijeenkomsten, maar wij hebben wel een tweetal - hele leuke - online meetings in petto! Een meeting voor een avondje gezelligheid en fun én een inhoudelijke meeting. Voor deze laatste meeting hebben wij met meerdere leden contact gehad om de mogelijkheden voor online te bespreken. Het eerste resultaat is er! Mocht je zelf ook een concreet idee hebben, laat het vooral weten. Eén ding is zeker; wij kijken er naar uit om elkaar ook op deze manier te 'ontmoeten'.

De online borrel show - 25 maart 19.30 uur
Op donderdag 25 maart organiseren we een bovenal een gezellige bijeenkomst. Het is een online show vol met interactie, live zang, lingo én competitie. We hopen dat jij er ook bij bent, want wij hebben er nu al zin in! Heb je behoefte om even bij te kletsen? Natuurlijk hebben we ook een online 'inloopmoment'. Vanaf 19.30 uur mag je eventueel ook je man/ vrouw laten aanschuiven. Het is zelfs een hele leuke show voor het hele gezin!

Online inloop: vanaf 19.00 uur
Start programma: 19.30 uur
Eind programma: 20.15 uur met aansluitend de mogelijk om nog even 'te blijven hangen'
Aanmelden: graag voor 15 maart!

Online meeting Op Maat incasso - 8 april 19.30 uur
Gerben van Delft wil graag zijn kennis met ons delen op het gebied van incasso. Over o.a. de verschillen tussen particuliere en zakelijke incasso's, gerechtelijke stappen en daarnaast is er ook de mogelijkheid om persoonlijke vragen in te dienen. Het is de bedoeling dat de vragen voor 4 april per mail ingediend worden. In dat geval worden ze tijdens deze avond uitgebreid besproken. Kortom, een nuttige en leerzame bijeenkomst.

Online inloop: vanaf 19.00 uur
Start programma: 19.30 uur
Eind programma: 20.30 / 21.00 uur
Aanmelden: graag voor 1 april!

Ben je nog geen lid maar wil je wel aanschuiven bij een van onze bijeenkomsten? Laat het vooral weten en stuur een e-mail naar info@bedrijvenkringsw.nl.

Laatst verschenen items


Voorzitter Dick Veldhuizen neemt afscheid van BSW

Na vier jaar energieke inzet voor Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg neemt Dick Veldhuizen,...

Lees meer >>

De voorlopige planning voor 2021

Ondertussen is er nog geen zicht op live bijeenkomsten, maar wij hebben wel een tweetal - hele ...

Lees meer >>

De eerste BSW-bijeenkomst van 2020

Op donderdag 24 september jl. mochten de leden van BSW deelnemen aan de eerste bijeenkomst van ...

Lees meer >>